Crumbel

Lees meer over Crumbel, producent van lekkere Belgische koekjes.

Crumbel, lekker tot de laatste kruimel

Bij Crumbel bakken we elke dag onze smakelijke koekjes met heel veel passie. Dat is geen toeval: als echt familiebedrijf willen we altijd lekkernijen afleveren waar we trots op mogen zijn. Gedreven door de overtuiging dat groot plezier in een klein koekje schuilt, combineren we onze expertise met de beste ingrediënten voor een heerlijk resultaat. En hoewel ons assortiment uitgebreid is, hebben al onze koekjes alvast één ding gemeen: ze zijn van absolute kwaliteit. Of ze nu hun weg vinden naar de consument onder private label of onder ons eigen merk: ze staan telkens weer voor zalige verwenmomenten.

Onze service is wel andere koek

Bijzondere koekjes vragen ook om een bijzondere service. Daarom investeren we in hechte samenwerkingen met onze klanten, om samen producten te creëren die de verwachtingen overtreffen. Zo zijn we ook steeds op zoek naar de mooiste verpakkingen, volgens de wensen van de consument: kleine zakjes, dozen voor gezinnen of luxe verpakkingen voor ieder feestmoment; wat de vraag ook is, we stellen ons flexibel op om met de beste oplossingen te komen. Met diezelfde gedrevenheid blijven we ook vooruitkijken, als jonge onderneming die het altijd beter wil doen. Zodat steeds meer mensen het pure plezier van onze Crumbel-koekjes kunnen ontdekken.

Uw deel van de koek

Benieuwd hoe een samenwerking met Crumbel voor u het verschil maakt? Heeft u specifieke wensen of noden? Contacteer ons vandaag nog.

Belgium